Sport

Borult a papírforma a tengerentúlon

miami heat (miami heat, )
miami heat (miami heat, )

Az NBA legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers komoly előnyt leadva kapott ki a hajrában, a bajnok Miami Heat pedig hat nyert meccs után szenvedett vereséget.

Meglepő módon inkább a Houston Rockets volt a Lakers elleni meccs esélye, hiszen a sárga-lilák pocsék rajtjuknak “köszönhetően” gyengébb mérleggel állnak, mint a Douglasék. Ennek ellenére a Bryant vezette Lakers elbukott egy simán hozható meccset, hiszen az utolsó negyedbe fordulva még 13 pontos előnnyel vezettek, aztán hirtelen megrázta magát a hazai együttes.

A hajrában 90-77 után a Rockets parádés 23 pontos szériát hozott, miközben a Lakers mindössze 9 pontot kosarazott össze, így az utolsó percekre maradt a döntés: végül 107-105-re nyert a Houston.

A Miami Heat az ellen a Washington Wizards ellen lépett pályára, mely idén mindössze egyetlen egy mérkőzésen tudott nyerni, így borítékolható volt a bajnok sikere. Azonban a Varázslók felborították a papírformát, és 105-101-re elintézték a címvédőt. Ezzel a Heat hatmeccses győzelmi szériája megszakadt, a Wizards azonban még így is a liga legrosszabb együttese. Tegyük hozzá, a floridaiaknak még az is kevés volt a győzelemhez, hogy a Bosh-Wade-James trió 70 pontig jutott.

Eredmények – NBA, alapszakasz
Philadelphia 76ers – Minnesota Timberwolves 88-105
Washington Wizards – Miami Heat 105-101
Brooklyn Nets – Oklahoma City Thunder 111-117
Houston Rockets – Los Angeles Lakers 107-105
Memphis Grizzlies – Phoenix Suns 108-98 /hosszabbítás után/
Chicago Bulls – Indiana Pacers 76-80

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik