Sport

Ne gyűlöljetek! – könyv jelent meg Janicsról

Douchev-Janics Natasa (ingyenes, Douchev-Janics Natasa)
Douchev-Janics Natasa (ingyenes, Douchev-Janics Natasa)

Ne gyűlöljetek! címmel könyvet írt Douchev-Janics Natasáról Csonka Gábor, a háromszoros olimpiai bajnok kajakos volt menedzsere, valamint szerzőtársa, Dlusztus Imre.

A Hogyan veszítettük el Natasát alcímet viselő mű keddi, budapesti bemutatóján elhangzott: a két szegedi barát október 24-én döntött úgy, hogy papírra veti a versenyző történetét, hogy mindenki megérthesse, mi is történt az utóbbi évtized egyik legeredményesebb női kajakosával. Ahogy Csonka Gábor fogalmazott: a könyv Natasához illő gyorsasággal készült el, négy hét alatt a nyomdába került és néhány napja elindult a terjesztése.

A szerzők szerint a könyvben számos olyan tény, összefüggés, adat kerül napvilágra, amely az eddig ismerteknél pontosabban mutatja be, Magyarország hogyan veszítette el Douchev-Janics Natasát. A kötetben megszólal többek között a volt edző, Kovács László, a szegedi klub vezetője, Petrovics Kálmán, valamint a versenyzőtárs, Kovács Katalin és maga a főszereplő is. A 2999 forintba kerülő könyvet sok fotó színesíti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik