Sport

Triscsuk: Halvány reménysugár

Hosszú sérülése után ismét kiújult a válogatott felkészülés során Triscsuk Krisztina vádlija, így szertefoszlani látszik álma, az Európa-bajnoki részvétel.

Még a Siófok KC elleni bajnokin szenvedett vádlisérülést Triscsuk Krisztina, így kénytelen volt kihagyni a Fehérvár KC következő négy tétmérkőzését, és a magyar válogatott felkészüléséhez is csak később csatlakozott. A múlt hét elején már teljesértékű edzésmunkát végzett, de szerdán kiújult a húzódása.

– Mielőtt elkezdtem volna az edzéseket a válogatottnál, Fehérváron is edzettem már, minden rendben ment. Semmi sem okozott gondot, sem a másfél órás edzés, sem a futás. A szerdai edzésen az első negyven perc tökéletesen ment, fociztunk, bemelegítettünk. Aztán taktikai megbeszélést követően hosszú indításokat gyakoroltunk, és egyszercsak reccsent valami a vádlimban, meg is álltam. Remélhetőleg nincs nagy baj, de így is ki kell valamennyit hagynom, talán halvány remény még van az Eb-szereplésre. A lelkem nagyon akart már játszani, de a lábam úgy tűnik, még nem bírta eléggé. Nagyon csalódott vagyok most, olyan, mintha szívembe szúrtak volna. Annyira vágytam erre az Eb-szereplésre, sokat dolgoztam is érte, de el kell fogadnom ezt a helyzetet. – nyilatkozta a Fehérvár KC átlövője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik