Sport

Rohammentő vitte kórházba Talmácsit

Talmácsi Gábor (Talmácsi Gábor)
Talmácsi Gábor (Talmácsi Gábor)

Allergiás roham miatt került kórházba Talmácsi Gábor. A gyorsasági motoros világbajnok, aki jelenleg a Superbike-vb Supersport kategóriájának 2013-as versenyeire tréningezik, a Vasárnapi Blikk szerint egy táplálék­kiegészítőtől lett rosszul.

Reggel vette be gyanútlanul a készítményt, majd elment edzeni. Az intenzív mozgás közben azonban annyira rosszul lett, hogy végül a mentőknek rohamkocsival kellett az Állami Egészségügyi Központba szállítaniuk – írja a Vasárnapi Blikk.

A lap úgy tudja, az allergiás reakció következében annyira feldagadt a sportoló arca, hogy szinte fel sem lehetett ismerni. Emellett légzési panaszai is voltak.

Talmácsi Gábort nem vette fel a telefonját, a menedzsmentje azonban arról tájékoztatta a Vasárnapi Blikket, hogy a sportoló egy propolisz tartalmú, immunerősítő táplálékkiegészítőt vett be szombat reggel. Ezután a szokásos kondicionáló edzését tartotta, s eközben lett rosszul. Úgy érezte, feldagadt a feje és alig kapott levegőt.

A kórházban az orvosi kezelésnek köszönhetően szerencsére jelentősen javult az állapota, estére pedig már jól érezte magát. A duzzanat megszűnt és a légzésével sem voltak problémák. A biztonság kedvéért azonban megfigyelésre bent tartották és ha minden jól megy, vasárnap már haza is térhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik