Sport

Fradi váróban a futsalosok

Két hazai mérkőzéssel folytatódnak a héten a futsal NB II-es bajnoki küzdelmek. A Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapatára rendkívül nehéz találkozók várnak.

Hétfőn 19.20-kor a tabella 10. helyén álló Tolna-Mözs együttese látogat a Videoton Oktatási Központba, majd szerdán 20.20.-kor következik a csúcsrangadó a Ferencváros ellen. Az első összecsapás a kötelező győzelmek kategóriájába tartozik, míg a Fradi elleni összecsapás már jóval keményebb feladat elé állíthatja Beszédes Sándor tanítványait. A Ferencváros jelenleg a harmadik, és egy hellyel, valamint három ponttal előzi meg a fehérváriakat, bár a zöld-fehérek egy mérkőzéssel többet játszottak. Ez a párosítás még az 5. fordulóból maradt hátra, de a két csapat számára a feljutás szempontjából létfontosságú lehet a kimenetele. Azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy még a felkészülési időszakban találkoztak, augusztus 22.-én 3-2-re legyőzte ellenfelét az akkor még csak alakulgató Fehérvár. Ez a mérkőzés már azért akkor is előrevetítette, hogy a nem éppen „kisasszony” focit játszó Fradi lesz az egyik potenciális riválisa a Fehérvárnak a pontvadászatban. A Ferencváros ellen „ajánlott” a győzelem, ha a csapat NB I-es álmokat szeretne dédelgetni. Ahhoz azonban, hogy igazán lendületbe kerüljenek minél több szurkolót várnak, akik akár bele is hajszolhatják őket a győzelembe. Fontos információ a kilátogatók számára, hogy mindkét mérkőzésre a belépés ingyenes! A Fradi ellen, pedig megismerhetik az utánpótlást is, hiszen a Tálent FC Utánpótlás csapata kíséri be a pályára lépő hazaiakat.

Az LBK SE a Fehérvár Futsal, a Kispályás Bajnokság és az Amatőr Futsal Bajnokság szervezője karácsonyi gyűjtést szervez a kórházban karácsonyozó gyermekek számára. A sportegyesület ugyan még gyerekcipőben jár, de feltett szándéka, hogy a sporttevékenységek mellett ahol tudnak, segítenek. Éppen ezért kérnek minden amatőr bajnokságban szereplő csapatot, csapatvezetőt és játékost, hogy a már feleslegessé vált vagy nélkülözhető gyermekjátékokat gyűjtsék össze és a játéknapokon bármely szervezőnek adják oda a VOK-ban, december 18.-ig. A szerdán megrendezésre kerülő Fehérvár Futsal Balogh 2000 – Ferencváros mérkőzés előtt, alatt és után is várják a játékokat az erre kijelölt gyűjtőkben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik