Sport

Őry Béla kezdheti élről a BPO fináléját

Kialakult a Belvárosi Poker Open fináléja, a tízfős döntőt Őry Béla kezdheti majd meg chipleaderként.

Lezajlott az elődöntője az újjáélesztett BPO-nak, a tízfős döntő asztal viszonylag hamar kialakult, amelyen Őry Béla ülhet majd le a legtöbb zseton mögé, így jelenleg neki van a legtöbb esélye megszerezni a 8.6 millió forintos fődíjat – írja a Poker.hu.

Összesen 37-en tértek vissza a Belvárosi Poker Open pénteki elődöntőjébe, a cél a legjobb 18 hely elérése volt, ugyanis onnantól kezdve díjazták a játékosokat. A chipleader Somodi Balázs, azaz Mogyi volt, aki eszméletlen jó selejtező napot tudott le, amelyen 300 ezer zseton feletti stacket épített.

Mögötte Kamarás Péter és Lebor Benjamin követték, mindketten 200 ezer zsetonnal rendelkeztek.

A nevesebb zsugások közül még versenyben volt Gáll Zsombor, Szabó Zoltán, Fehér Zsolt, Törő István, Turmezey Péter és Tolnai Tibor.

A mezőny olyan gyorsan fogyott, hogy egész hamar elérték az ITM-et (In the money), a buborék játék sem tartott tovább öt percnél.

Végül egészen a döntő asztalig folyt a küzdelem, amelyre a nagy esélyesek közül Kamarás és Somodi is bejutottak, de végül nem egyikőjük gyűjtötte a legtöbb zsetont, hanem Őry Béla, aki remek megadással vetette észre magát, amikor Kamarás hatalmas blöffjét kapta el top párral.

A második helyen Boros Mátyás jutott be a fináléba, és csak utána következik majd Somodi és Kamarás. A döntőben majd 8.6 millió forintért küzdhetnek meg a zsugások, míg a tízedik kieső is egymillió forinttal távozhat majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik