Sport

Lelőtte barátnőjét, majd öngyilkos lett az amerikaifocista

jovan belcher (jovan belcher, )
jovan belcher (jovan belcher, )

Jovan Belcher, az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs játékosa szombaton délután előbb agyonlőtte barátnőjét, majd nem sokkal később önmagával is végzett.

A negyedik éve profi védő (linebacker) a hírek szerint a Chiefs egyik létesítményéhez közeli házban lőtte le barátnőjét, Kasandra Perkinst, majd autóba pattant, és a csapat központjában saját életének is véget vetett. Az ott tartózkodó stáb hiába próbálta megakadályozni a további vérengzést.

Belcheréknek volt egy három hónapos kislányuk. Egyes hírek szerint a végzetes lövésnél jelen volt a Chiefs edzője, Romeo Crennel is, akinek a védő megköszönte, hogy számított rá a csapatnál.

Az Arrowhead Stadion edzőközpontját a rendőrség lezárta, az eset körülményeit még vizsgálják.

A 25 éves Belcher idén tizenegyből tíz mérkőzésen kezdett a liga jelenleg leggyengébb alakulatánál – a Chiefs tíz vereség mellett mindössze egyszer tudott nyerni -, ezalatt 38 szerelést (tackle-t) hozott össze, és egyszer lehalászta az ellenfél irányítójának passzát (interception).

A Chiefs vasárnap este a szintén bukdácsoló Carolina Panthers gárdáját fogadná. A mérkőzés sorsáról még nincs döntés, de a liga kötelezte a Párducokat az útrakelésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik