Sport

Ünnepre készülnek Sóstón

Utolsó idei mérkőzésén a Videoton FC az Újpest csapatát fogadja. A klub gesztust gyakorol szurkolói felé, a csapat, pedig győzelemmel búcsúzna.

Kapcsolódó cikkek

A Videoton FC vezetése megköszönve az egész évi szurkolást ajándékkal kedveskedik a Sóstói Stadionba kilátogatóknak: az őszi bérletek érvényesek a mérkőzésre, a bérletesek tehát ingyen tekinthetik meg a találkozót.

A bérlettel nem rendelkező szurkolók kedvezményes áron válthatják meg jegyeiket: a főlelátóra egységesen 1000, míg a fedetlen részekre egységesen 500 forintba kerülnek a belépők. A teljes jegybevételt a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ javára ajánlják fel.

– Természetesen szépen szeretnénk búcsúzni az év utolsó hazai mérkőzésén a közönségünktől, vagyis egyértelmű a célunk, itthon tartani a három bajnoki pontot. Az érezhető, hogy ellenünk minden csapat kettőzött erővel játszik a bajnokságban, biztos, hogy az Újpest is mindent megtesz azért, hogy visszavágjon nekünk a második fordulóban elszenvedett hazai vereségükért. Biztos, hogy kemény, küzdelmes meccs lesz, az újpesti játékosok keményen bele fognak menni a párharcokba, erre készülünk, de ugyanez igaz ránk is. A legfontosabb számunkra az, hogy megnyerjük a meccset, és ezért mindent meg is teszünk a pályán” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Torghelle Sándor, aki a két csapat őszi bajnokiján a piros-kékek győztes gólját szerezte

Ajánlott videó

Olvasói sztorik