Sport

8 millió forintot nyert a magyar zsugás a PokerStarson

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

Balázska87 a PokerStars 90 milliárdodik leosztásában 36370 dollárt, nagyjából 8 millió forintot nyert, szerencséjének köszönhetően.

A PokerStars legnagyobb promóciójában elérkezett egy újabb mérföldkő leosztás, melynek egy magyar szereplője is volt. A „Balázska87” nicken játszó zsugás 36370 dollárt nyert puszta szerencséjével, csak ott kellett lennie a 90 milliárdodik leosztásbanírja a Poker.hu.

Már több mint két éve tart a PokerStars mérföldkő promóciója, a terem az 50 milliárdodik leosztástól próbál eljutni a 100 milliárdodikig, melynek utolsó előtti nagy leosztása történt meg csütörtök este.

Az „Ornamenta” nevezetű $1/$2 alapú No Limit Texas Hold’em asztalon érték el a 90 milliárdodik leosztást, melynek magyar szereplője is volt, „Balázska87” révén. Összesen 229 630 dollár várt szétosztásra az asztalnál ülő hat játékosra, a parti nyertese reménykedhetett természetesen a legtöbb pénzben.

Végül mind a hat játékos allin ment, a leosztást viszont sajnos nem a magyar zsugás, hanem „m1sspiggy” nyerte 7-4 két párral. A győzelem mellé 66 380 dollár is járt, de a többiek sem búslakodhattak, a legkevesebbet nyerő „carambaWOW” is 15 ezer dollárt kapott.

Balázska87”-nek ennél azért jóval több, 36 370 dollár ütötte markát, ami átszámolva közel 8 millió forintot jelent. Jó helyen, jó időben, gratulálunk az ismeretlen magyar zsugásnak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik