Sport

Sportvállalkozás, amely a válság ellenére fejlődik

Bet365 (bet365, )
Bet365 (bet365, )

Egyértelműen a Bet365 éve volt a 2012-es esztendő is. Az internetes fogadóiroda harmadik alkalommal végzett az eGaming Review Power 50-es listájának élén, az EGR magazin az év legjobb élő fogadási operátorának választotta, míg bevételeit 44,9 százalékkal növelte.

A Bet365-nél idén már több mint 50 különböző sportágban lehet fogadásokat kötni, a sportesemények száma pedig meghaladja a 120 ezret. A fogadóiroda 2012 első felében 44,9 százalékos növekedést könyvelhetett el az azt megelőző fél évhez képest, ami pénzben kifejezve 205 millió fontot jelent.

A Bet365 rendelkezik a legbővebb élő fogadási és közvetítési kínálattal, kategóriájában messze felülmúlja vetélytársait. Az online fogadási iroda portálján élő közvetítést találhatunk több izgalmas labdarúgó-bajnokság mérkőzéseiből, így a spanyol, a francia, a portugál, a holland és az olasz pontvadászat összes találkozója megtekinthető az oldalon. Számos válogatott találkozót is figyelemmel követhetünk a Bet365 segítségével, a felkészülési meccsektől a világbajnoki selejtezőkig, Európából és Dél-Amerikából egyaránt.

Természetesen nemcsak futball található a Bet365 kínálatában. A rangos teniszversenyeket is követhetjük élőben, így az ATP Masters-tornákat, a négy Grand Slam-viadalt és a világbajnokságot. A kézilabda és a kosárlabda szerelmesei sem maradnak élő közvetítés nélkül, s aki a lóversenyzés megszállottja, az is kedvére böngészhet a honlapon a fogadási lehetőségek között.

A fogadható sportágak között ott van többek között még az amerikai foci (NFL), a golf, a jégkorong, a Forma-1, a különböző motorsportok, az ökölvívás, a röplabda, a sznúker, a téli sportok és a vízilabda is.

A Bet365-nél emellett kaszinóval, pókerrel és különböző játékokkal is megsokszorozhatjuk pénzünket, nem beszélve a tőzsdézési lehetőségekről.

Nem véletlen tehát, hogy a Bet365 idén is a legerősebb operátor lett, és az sem, hogy mióta az EGR magazin megválasztja a legjobb élő fogadási operátort, mindig a Bet365 diadalmaskodik. (X)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik