Sport

Kamarás Péter hatalmas előnyt szerzett a BPO 1B napján

Poker(960x640)(6).jpg (póker)
Poker(960x640)(6).jpg (póker)

Lejátszották a Belvárosi Poker Open 1B selejtező napját is, melyen az idén remekül teljesítő Kamarás Péter szerezte meg a vezetést.

55 játékosból mindössze 14 jutott tovább a Tropicana Casinóban megrendezésre kerülő Belvárosi Poker Open 1B napjáról. A chipleader szerepét Kamarás Péter vállalta fel, aki átvette a vezetést összetettben is – írja a Poker.hu.

Kedden délután vette kezdetét az újjáélesztett BPO 1B selejtező napja a Vörösmarty téren található Tropicana Casino falain belül. Összesen 55 játékos ült asztalokhoz, a 200 + 20 ezer forintos nevezési díj befizetésével pedig további 11 millió forint került a nyereményalapba.

Az ismertebb magyar zsugások közül asztalhoz ült Markovits Ádám, Stumpf András, Juhász Benjámin, Szikrai István, Purak Zoltán, Zsuffa Miklós, Mikulás István, a Jerney házaspár és Birizdó István is.

Végül 14-en jutottak tovább, a legjobban Kamarás Péter teljesített, aki a tízórás játéknap legelején meglépett a mezőnytől, és utána megállíthatatlanul gyűjtötte a zsetonokat. Végül 219 800-zal fejezte be a napot, amivel át is vette a vezetést az 1A napot megnyerő Lebor Benjamintól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik