Sport

Jók a sportban, jók a tanulásban

Káldor András
Káldor András

2012. 11. 28. 10:19

A hagyományokhoz híven idén is átadták a megye Jó tanuló - Jó sportoló fiataljainak díjait, elismeréseit a megyei valamint az országos és megyei diáksport-vezetők.

Fejér megyében már 45 éve díjazzák azokat, akik a sport terén elért sikereik mellett, tanulmányaikkal is felhívják magukra a figyelmet.

22 fiatalnak adta át a Fejér Megye Jó Tanulói – Jó Sportolói Díjat Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Pleizer Lajos, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke, Szlatényi György, a Magyar Diáksport Szövetség főtitkára, Jaczó Jenő a FM-i Diáksport Szövetség elnöke, Nagy Sándor a FM-i Kormányhivatal munkatársa, Paudits Béla, valamint Barabás László.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.