Sport

Csak Bryantnek ment, a Lakersnek nem

Kobe Bryant  (kobe bryant, )
Kobe Bryant  (kobe bryant, )

Kobe Bryant hiába dobott 40 pontot az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján, csapata kikapott az Indiana Pacerstől.

Los Angelesben nem nagyon szokhattak hozzá az olyan kevés pontot hozó találkozókhoz, mint amilyen a magyar idő szerint szerda hajnalban lejátszott összecsapás volt. A hazai kedvencek mindössze 33 pontot dobtak az első félidőben, a meccs egésze alatt pedig 77-et, ami kevésnek bizonyult az Indiana ellen.

Kobe Bryant volt ismét a Lakers húzóembere, ugyan a 28 rádobásból elért 12 mezőnykosara nem valami kiemelkedő mutató, de ő tett róla, hogy a legvégéig kiegyenlített legyen a találkozó, 25 másodperccel a végső dudaszó előtt például bámulatos triplát süllyesztett el a Pacers gyűrűjében, egálra mentve ezzel a találkozót. Arról már nem ő tehetett, hogy George Hill egy tizedmásodperccel a rendes játékidő letelte előtt egy betörésből megszerezte a vendégek győztes kosarát.

Bryant a 40 pontja mellé lekapott tíz lepattanót is, a tíz eladott labdájára azonban nem lehet túl büszke. Ez volt a Lakers nyolcadik veresége a szezonban 15 mérkőzés alatt.

Kevin Love továbbra is remekel, a válogatott erőcsatár sérülésből tért vissza nemrég, ezúttal pedig a Sacramento Kings ellen nyújtott maradandót. Love 23 pontja mellé leszedett 24 lepattanót is, csapata pedig 97-89-re nyert Sacramentóban.

A Houston legyőzte a Torontót, a Clevelanddel a Phoenix Suns is elbánt, a Dallas pedig Philadelphiában maradt alul.

Eredmények – NBA, alapszakasz
Philadelphia 76ers–Dallas Mavericks 100–98
Cleveland Cavaliers–Phoenix Suns 78–91
Houston Rockets–Toronto Raptors 117–101
Sacramento Kings–Minnesota Timberwolves 89–97
Los Angeles Lakers–Indiana Pacers 77–79

 

Videó – Kikapott a Lakers:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik