Sport

Lebor Benjamin a Belvárosi Poker Open élén

Elindultak a selejtezők az újjáélesztett BPO-n, azaz a Belvárosi Poker Openen, az 1A nap maratoni csatát hozott, melynek élén Lebor Benjamin végzett.

Egy év kihagyással, de változatlan helyen, a Tropicana Casino falain belül vette kezdetét a Belvárosi Poker Open. Az 1A jelű játéknap izgalmas küzdelmeket eredményezett, egy Magyarországon élő angol játékos, Lebor Benjamin szerezte meg a vezetést – írja a Poker.hu.

Összesen 57 játékos ült asztalokhoz a 220 ezer forint nevezési díjú BPO-n, mely Magyarország legnívósabb, évente megrendezésre kerülő bajnoksága. Tavaly különböző okok miatt nem került megrendezésre, idén viszont egy névváltoztatás után újult erővel indult útjára a Belvárosi Poker Open.

A neves zsugások közül megjelent Turmezey Péter, Szabó Zoltán, Busku István, Czuczor Márton, Friedmann Péter, Törő István és Tolnai Tibor is.

10 darab egyórás vakszint lejátszása után végül csak 14-en maradtak, a chipleader szerepét az angol származású, de Budapesten élő Lebor Benjamin vállalta magára, egyedüliként ő törte át a 200 ezres zsetonhatárt.

Az ismertebb nevek közül még Törő István, Turmezey Péter, Saskőy Szabolcs, Nagy Imre és Szabó Zoltán jutattak tovább. Ők egyébként a pénteki elődöntőben mérkőznek majd meg a fináléba jutásért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik