Sport

Jeff Gross ugrott a WPT Montreal mezőnyének élére

A hatalmas mamutmezőny mindössze 45 fősre csökkent a WPT Montreal főversenyén, az élen jelenleg az amerikai Jeff Gross áll.

Erősen megtizedelődött a World Poker Tour Montreal mezőnye, amely egyebek közt Jeff Gross vezetése mellett el is érte a fizetős helyeket – írja Magyarország vezető online pókerfóruma.

Még 360 játékos ült asztalokhoz a WPT Montreal egyenes kiesést jelentő szakaszának második játéknapján. Egy ismeretlen amatőr játékos, Kalpesch Raichura állt az élen, a mezőnyben lévő zsugások napi célja között pedig a pénzbeérés jelentette a fő irányvonalat.

Ezt 117 játékos élhette meg, a díjazott helyek előtt viszont rengeteg sztárjátékos búcsúzott, mint például az egykori WSOP Main Event-győztes David Williams, a WSOP- és WPT-bajnok német Dominik Nitsche, a WSOP főverseny-döntőt megjárt John Racener és Josepch Cheong, illetve a világ egyik legismertebb játékosa, a Mágus becenévre hallgató Antonio Esfandiari.

Végül 45-en jutottak tovább a harmadik játéknapra, az élre az amerikai Jeff Gross ugrott, egyedül neki sikerült kétmillió zsetonnál is többet gyűjteni. Ott lehet a folytatásban a szintén amerikai Mike MacDonald és Jason Koon is, akik jelenleg a 2. és 3. helyet foglalják el a chipcountban.

A mostantól kiesők már biztosan 12 ezer dollárt felett nyernek, de az igazi nagy pénzt természetesen a bajnoki cím hozná, mely jelen esetben 780 ezer dollárt ér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik