Sport

Pont nélkül maradt Barcelonában a Pick

A házigazda Barcelona magabiztosan, 33-24-re nyert a Pick Szeged ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 6. fordulójának szombati játéknapján.

A találkozó esélyese egyértelműen a sztárok sokaságával felálló katalán gárda volt, amely pontveszteség nélkül vezeti a csoportját és múlt vasárnap 33-28-ra nyert Szegeden.

A Tisza-parti együttes jól kezdte története 100. BL-meccsét, rövid ideig vezetett is, ám ahogy a Barcelona kiismerte a vendégek védekezését, fordított, és magabiztosan őrizte előnyét.

A spanyol csapat pont annyit adott ki magából, amennyi a győzelemhez kellett – igaz, amikor a 40. percben 20-19-re feljött a rivális, időt kért -, ugyanakkor a Pick remekül helytállt az elitgárda csarnokában. A különbség végül azért lett ilyen nagy, mert az utolsó negyedórában a hazaiak alig hibáztak.

A szegediek svéd átlövője, Jonas Erik Larholm a hajrában súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett. Az újabb vereség azt jelenti, hogy az egy győzelemmel és öt vereséggel álló Szeged jövő szombaton a továbbjutás szempontjából döntő találkozón fogadja a hárompontos Croatia Zagrebet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik