Sport

Kikapott a Szeged Barcelonában, Larholm megsérült

kézilabda (kézilabda, vágott, )
kézilabda (kézilabda, vágott, )

A papírformának megfelelően a házigazda Barcelona magabiztosan, 33-24-re nyert a Pick Szeged ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

A találkozó esélyese egyértelműen a sztárok sokaságával felálló katalán gárda volt, amely pontveszteség nélkül vezeti a csoportját és múlt vasárnap 33-28-ra nyert Szegeden.

A Tisza-parti együttes jól kezdte története 100. BL-meccsét, rövid ideig vezetett is, ám ahogy a Barcelona kiismerte a vendégek védekezését, fordított, és magabiztosan őrizte előnyét.

A spanyol csapat pont annyit adott ki magából, amennyi a győzelemhez kellett – igaz, amikor a 40. percben 20-19-re feljött a rivális, időt kért -, ugyanakkor a Pick remekül helytállt az elitgárda csarnokában. A különbség végül azért lett ilyen nagy, mert az utolsó negyedórában a hazaiak alig hibáztak.

A szegediek svéd átlövője, Jonas Erik Larholm a hajrában súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett.

Az újabb vereség azt jelenti, hogy az egy győzelemmel és öt vereséggel álló Szeged jövő szombaton a továbbjutás szempontjából döntő találkozón fogadja a hárompontos Croatia Zagrebet.

Eredmény – Férfi BL, 6. forduló – D csoport:
Barcelona (spanyol) – Pick Szeged 33-24 (16-13)
gólszerzők: Rocas 6/2, Noddesbo 4, Rutenka 4, García 3, Aguirrezabalaga 3, Sarmiento 3, Tomás 3, Stranovsky 3, Gurbindo 2, Entrerrios 1, Montoro 1, illetve Sulc 6, Larholm 5, Pribanic 4, Balogh 3, Zubai 3, Kekezovic 2, Ancsin 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik