Sport

Hatalmas bunyó az erdélyi rangadón

hoki (hoki, )
hoki (hoki, )

Igen paprikás hangulatban játszották le a HSC Csíkszereda és az ASC Corona Brasov közti jégkorongmeccset pénteken a MOL Ligában.

A hazai pályán játszó csíkiak 3-3-as állásnál, a találkozó hajrájában gyújtották be a rakétákat és végül 6-3-as győzelmet arattak, azonban ez a hatvan perc a magyar és a román jégkorong szövetségben is napirendi téma lesz az elkövetkező napokban.

Még csak a mérkőzés első harmadában jártak a csapatok, amikor a Brassó finn védője, Juhamatti Hietamaki levadászta Tranca Dánielt. A hazaiak játékosa a brutális ütközés után arcsérüléseket és agyrázkódást szenvedett, így kórházba kellett szállítani. A HSC játékosai nem hagyták megtorlatlanul társuk elintézését, így egy nagy csetepaté alakult ki a jégen, amiből Becze Tihamér vette ki leginkább a részét, ő még a pálya széléről is visszamászott egy kis bunyóért. A jutalma két végleges kiállítás lett – derül ki a jegkoronblog.hu cikkéből.

A dolog pikantériája, hogy ez nem csak egy MOL Liga-találkozó volt, hanem egy román bajnoki is, így két szövetségnek kell majd fegyelmi ügyekben döntenie.

Videó – Kilenc gól és tömegverekedés az erdélyi rangadón:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik