Sport

Chris Moorman újabb Triple Crownnal jelentkezett

Poker(960x640)(6).jpg (póker)
Poker(960x640)(6).jpg (póker)

A brit online pókerfenomén, Chris Moorman egy hét alatt három különböző terem, három különböző tornáját is megnyerte, ami a tizenkettedik Triple Crown címét eredményezte.

Nem rég még arról írtunk, hogy élő pókerversenyeken mindig csak a második helyig jut a brit pókerlegenda, Chris Moorman, azonban a héten három online győzelmet is aratott, amivel kiérdemelte saját maga tizenkettedik Triple Crown címét – írja a Poker.hu.

Bár legutóbb a hazai élő pókerversenyen, a bristoli UKIPT Openen „csak” a második helyig jutott, ezután nem sokáig búslakodott, később ugyanis betámadta a virtuális asztalokat, és valósággal letarolta a mezőnyt.

Először a PokerStars 215 dolláros versenyét tudta megnyerni, ami több mint 20 ezer dollárt ért, majd a William Hill 15 ezer dollár garantált tornáját húzta be kicsivel több mint 4 ezer dollárért, és végül, de nem utolsó sorban a visszatért Full Tilt Poker 163 dolláros nevezési díjú versenyén menetelt első helyig, amivel 7 600 dollárt kaszált.

Ezt a három győzelmet mind egy héten belül érte el, amivel kiérdemelte a nívós külföldi oldal, a Pocketfives.com legértékesebb díját, a Triple Crownt. Ezt a címet csak olyanok kaphatják meg, akik egy héten belül három különböző pókerterem legalább 10 ezer dolláros nyereményalappal rendelkező, minimum 100 indulós versenyeit megnyerik.

Moorman eddig is az egyedüli csúcstartó volt, összesen 11 ilyen címmel rendelkezett idáig, most viszont begyűjtötte a tizenkettediket is. Nagy örömünkre az örökranglista második helyén a magyar „Bélabácsi” áll jelenleg tíz címmel, őt követi a harmadik pozícióban a dán „mementmori”.

A brit zsugás egyébként a legsikeresebb online játékos, összesen 8.5 millió dollárt nyert már a virtuális asztaloknál. Emellett élő eredményei is egyre kiemelkedőbbek, 2 millió dollárt meghaladó nyereménnyel büszkélkedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik