Sport

A két jó barát 13 millió forintot nyert a PokerStarson

Birseknek hívják őket, és remekül kártyáznak. A PokerStars Super Tuesday-on mindkettőjüknek kijött a lépés, és összesen 13 millió forintot kaszáltak a fináléban szerzett 3. és 9. helyezéssel.

A világ vezető termének, a PokerStarsnak az egyik legrangosabb versenyét rendezték tegnap este, melyen „probirs a 9., míg „birs320” a 3. helyet szerezte meg. A két jó barát összesen 58 ezer dollárt, átszámítva 13 millió forintot nyert – írja a Poker.hu.

489 játékos fizette be az 1 050 dolláros nevezési díjat a PokerStars kedd esti szupernívós tornájára, a Super Tuesday-re, melyet a világ egyik legnehezebb versenyének is szoktak titulálni, ugyanis kivétel nélkül a legeslegjobb játékosok vesznek részt rajta.

Külön öröm tehát, hogy a kilencfős fináléba két magyar zsugás is bejutott, az pedig még egyet rátesz a tűzre, hogy ők ketten remekül ismerik egymást, és nagyon is jóban vannak.

probirs” számára ért véget előbb a döntő, ugyanis a kilencedik helyen volt kénytelen távozni, de így is 8 117 dollárral vigasztalódhatott.

birs320” viszont remekül menetelt, pókeres szakszóval élve szétterrorizálta az asztalt, és magabiztosan hajtott a győzelem felé.

Sajnos azonban egy kis porszem hullott a gépezetbe, két partiban is csak nagy szerencsével tudtak nyerni ellene, majd jött egy rosszul megjátszott lapkombináció, és máris a kiesés szélére jutott a magyar fiú.

Végül nem sikerült újra az élre ugrani, a harmadik helyen esett ki, amivel 50 112 dollár ütötte markát. A versenyt nem sokkal később a kanadai „SFisch4” húzta be, aki a párbajban alkut kötött román ellenfelével, és így 83 685 dollárral gazdagodott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik