Sport

Berki Krisztián fantasztikus sportautót kapott

berki-krisztian(960x640).jpg (berki krisztián, árverés)
berki-krisztian(960x640).jpg (berki krisztián, árverés)

Berki Krisztián soha nem titkolta, hogy a száguldás és a lóerők szerelmese. Most a legújabb Nissan 370Z Roadsterrel hódolhat egy hétig szenvedélyének. Csak óvatosan!

Az autószalon és az olimpiai bajnok tornász kapcsolata nem új keletű, hiszen még a londoni ötkarikás játékok előtt egy Nissan Quasqait kapott Berki Krisztián, melyet azóta is boldogan használ. Közben azonban kiderült, hogy Krisztiánnak a 370Z az egyik kedvenc sportautója, amellyet most egy hétig tesztelhet a hazai utakon. Roadsterről lévén szó lehetne melegebb is, mert így pfajkában és sísapkában érdemes csak leengedni a tetőt…

Krisztián új járgánya valóban nem mindennapi, hiszen több mint 300 lóerős és mindössze 5.5 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t. Végsebessége pedig, melyet ígérete szerint azért nem fog kipróbálni a tornász, 250 km/h. “Ha ki tudok majd menni vele az autópályára, biztosan jobban megmutatja magát. Az adrenaliszintemet szeretem a plafonon tartani és ez az autó tökéletes lesz ehhez” – értékelte Krisztián az első kilométereket követően.

Íme az első beülés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik