Sport

Kikapott Baján a Kosársuli

Nem sikerült szombaton meglepetést szerezni Vas Péteréknek Baján, az NB I/B-s kosárlabda bajnokság 6. fordulójában.

Csak 4 percig volt partiban a Vásárhely (8-9), utána kihasználva Mondzingerék palánk alatti hibázásait – elhúzott a Baja (19-9). Az időkérés és a cserék valamit segítettek, de maradt a Baja előnye (27-20) Czibere két triplája ellenére a második negyed elején is folytatódott a Bácska kosárözöne. Hiába próbálkozott bármivel az Utasi-dr. Elek edzőpáros – tanítványaik nem bírtak a Hosszú-Mándity-Ágfalvi trióval. Vas Péter ésVejinovics ugyan folyamatosan eredményes volt, de félidőre tetemes különbséggel vonultak el a csapatok: 56-39.

A szünetben úgy tűnt, hogy sikerült rendet tenni a fejekben. Mindenki fogadkozott, mindenki lelkes volt – elméletben. A gyakorlat viszont más volt – csak Mondzinger tudott kosarat szerezni, így tetemesre nőtt a hazaiak előnye: 78-49. Az utolsó negyedre nagyon elfáradtak a szinte csere nélkül játszó bajaiak, így sikerült a Vásárhelynek kozmetikázni az eredményen és 20 pont alá kerülni.

Bajai Bácska FKE – EnterHód Vásárhelyi KS 90-73 (27-17, 29-22, 22-10, 12-24)

Baja, 200 néző – vezette: Reisz, Bálind és Csabai Kosársuli: Vejinovics 10/3, Mócsai 1, VAS 21/9, Nyilas 6, Mondzinger 15, csere: Szilágyi 2, Schéda 4, Czibere 8/6, Ollé 3, Czuprák 3

dr. Elek András edző: “Valami nagyon nem stimmel a csapatnál, mert ennél azért sokkal jobbak vagyunk. Remélem ezt pénteken be is fogjuk bizonyítani hazai pályán a Debrecen ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik