Sport

Hoppon maradtak a Delfinek

miami dolphins (miami dolphins, )
miami dolphins (miami dolphins, )

A profi amerikaifutball-liga (NFL) 11. hetének csütörtöki rangadóján a Buffalo Bills legyőzte a csoportrivális Miami Dolphinst.

Egy hónap telt el a Bills legutóbbi sikere óta, hiszen Fitzpatrickék az Arizona legyőzése óta kikaptak a Tennessee-től, a New Englandtől és a Houstontól is, míg a Dolphins egyszer nyerő, máskor vesztes arcát mutatja.

Az AFC Keleti csoportjának rangadóján most egymással meccselt a két alakulat, és ez a találkozó döntő értékű is lehet, hiszen ha a Bills kikap, biztosan elszállt volna minden esély a rájátszásba jutásra. Így is csak egy hajszálba kapaszkodhat a gárda, de az esély legalább megvan.

A találkozó kezdetén egyébként a speciális csapategységek villogta: előbb a hazaiak részéről Leodis McKelvin hordott vissza egy puntot touchdwonra, majd a Miami is összehozott egy hatpontost egy kickoff után.

A hazaiak nem hagyták, hogy a végjáték komoly izgalmakat hozzon, hiszen a hajrában a Miami újonc irányítója, Ryan Tannehill kétszer is eladta a labdát, így a Bills kihúzta a meccs végéig, és 19-14-re megnyerte a rangadót.

Eredmény – NFL, 11. hét
Buffalo Bills – Miami Dolphins 19-14

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik