Sport

Óriásit hibázott a tavalyi Puskás-díjas

neymar (neymar, )
neymar (neymar, )

A Brazília-Kolumbia barátságos mérkőzésen Neymar tizenegyest végezhetett el, ő azonban a kapu helyett a lelátóra rúgta a labdát.

Amint azt már megírtuk, a Selecao 1-1-re végzett a Kolumbia ellen úgy, hogy a tavalyi Puskás-díjas Neymar – akit idén is jelöltek a legszebb gólra – bőven fölé lőtt egy büntetőt.

A találkozót egyébként így eldönthette volna a Santos játékosa, de ahelyett, hogy a hálóba helyezte volna a játékszert, szinte kilőtte a stadionból.

Csapattársa, Kaká azonnal védelmére kelt, a fűre fogva az elontott rúgást.

“”Nem volt valami jó a pálya, hiszen a gyep nagyon könnyen felszakadt. Ezt láthattuk is a tizenegyes során. Sajnos nem volt tökéletes a fű állapota, de nem akarok apanszkodni” – mondta a Real Madrid játékosa.

A “vendégek” – a mérkőzést ugyanis New Jerseyben, az NFL-ben érdekelt New York Gaints és New York Jets arénájában, a MetLife Stadionban játszották – kapusa, David ospina is gyepben látta a hibát, persze örül, hogy így nem kapott ki csapata.

“Furcsán pattant fel a labda a tizenegyesnél, és a fű is felszakadt. De mindkét csapat ezen a gyepen játszott. A büntetőnél kiválaszottam egy oldalt, de Neymar magasan fölé lőtte” – mondta a kolumbiai hálóőr.

Videó – Neymartól nem szoktunk ilyet látni:

Ez a büntető egyébként kísértetiesen hasonlít arra, amit a 2004-es Európa-bajnokságon David Beckham, az Anglia-Portugális találkozón kihagyott…

… illetve amit, amit Sergio Ramos a Bajnokok Ligájában a Bayern München ellen lőtt fölé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik