Sport

Hibátlan a Knicks, bukdácsol a Lakers

new york knicks (new york knicks, )
new york knicks (new york knicks, )

Az NBA legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers kétpontos vereséget szenvedett, a New York Knicks viszont tízzel nyert az Orlando otthonában.

Idén nagyon megy a Knicksnek, hiszen a Magic elleni 99-89-es sikerükkel már zsinórban öt győzelemnél tartanak, miközben még senki sem tudta őket elkapni.

A klub 66 éves történetében ez a harmadik alkalom, hogy 5-0-s szeriával kezdi az idényt a Knicks: korábban ez csak az 1969-70-es és az 1993-94-es idényben sikerült. A vendégek szekerét egyébként Carmelo Anthony tolta, ugyanis 25 pontig és 8 lepattanóig jutott, míg az Orlando legeredményesebbje Jj Redick volt.

A Lakersnek viszont nem sikerült túl jól a rajt, Kobe Bryanték három győzelmük mellett öt vereséget zsebeltek már be: legutóbb a San Antonio Spurs intézte el őket.

Hiába Bryant 28 pontja, vagy Dwight Howard dupla duplája, a hajrában nem tudta a Lakers megállítani Danny Greent, aki 9,3 másodperccel a lefújás előtt engedett el egy triplát, mely sikeres volt, így 81-82-ről megfordította az állást, és meg is nyerte a meccset a Spursnek.

Eredmények – NBA, alapszakasz
Charlotte Bobcats – Washington Wizards 92-76
Orlando Magic – New York Knicks 89-99
Indiana Pacers – Toronto Raptors 72-74
Brooklyn Nets – Cleveland Cavaliers 114-101
Sacramento Kings – Portland Trail Blazers 86-103
Los Angeles Spurs – San Antonio Spurs 82-84

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik