Sport

Újabb kajakügy: Kozák Danuta a vőlegényét akarja

Kozak-Danuta(210x140)(2).jpg (kozák danuta, aranyérem)
Kozak-Danuta(210x140)(2).jpg (kozák danuta, aranyérem)

Az őszi kajak-kenu uborkaszezonban egyre-másra hallatnak magukról a sportág élversenyzői. Most a londoni olimpiai kétszeres bajnoka állít döbbenetes feltételeket klubja elé.

Még Benedek Dalma Szerbiába költözése volt a legsimább történet ősszel a kajak-kenu sportban. Janics ügye már simán szerepelhetne a “Jóban rosszban” helyett a TV2-n, hiszen a folytatásos szappanoperájának még mindig nincs vége. Paksy Tímea Ausztriába megy talán, mert “itthon éhen hal”, míg Csipes Tamara Ausztráliában folytatja pályafutását. Most úgy látszik Kozák Danuta, a londoni olimpia legeredményesebb magyar versenyzőnője és elvesztette józan ítélőképességét.

Az mno.hu úgy tudja, a versenyzőnő furcsa feltételekhez kötötte Honvédos szerződésének meghosszabbítását: csak akkor hajlandó a következő kontraktus szignózására, ha a egyesülete a vőlegényét is alkalmazza egy jelentősebb havi apanázsért cserébe. Kozák állítja, az egykor kenus vőlegény korábban is hasznos tanácsokkal látta el – függetlenül attól éppen ki volt az edzője – és ennek is köszönhető sikere. A vőlegénynek nincs edzői végzettsége. Honvédnál leestek az állak és tátva maradtak a szájak, ugyanis Kozák éppen ezért titkárkári állást intézett volna párjának.

Danuta az olimpiai aranyérmét követően még azt nyilatkozta a helyszínen tartózkodó munkatársunknak, hogy ő csendesebb típus, nem szereti a rivaldafényt…

“Valóban zajlanak a tárgyalások Danutával a szerződése meghosszabbításáról, s ő szokatlan feltételhez szeretné kötni a megállapodást. Úgy látom, a felettébb gáláns állami jutalmazás után sokan elvesztették a realitásérzéküket. Danutát szeretném jobb belátásra bírni” mondta az mno.hu érdeklődésünkre Horváth Gábor, a Honvéd szintén kétszeres olimpiai bajnok szakosztály-igazgatója.

Minden esetre jó lesz vigyázni, Kozák Danutának lengyel felmenői vannak, így még a végén gondol egyet, és ha nem teljesítik a kérését Lengyelországba költözik…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik