Sport

Díjat nyert Los Angelesben az MTV sportos kisfilmje

A Londoni színek című sorozat M1-en és M2-n bemutatott, Berki Krisztiánról szóló portréfilmje nyerte a Los Angeles-i All Sports Filmfesztivál Super Short Documentary kategóriadíját.

A díjnyertes portréfilmet filmet Zentai Nóra, Nagy András, Szirti Anina, Németh Gábor Péter és Marjai András készítette, az elismerést Zentai Nóra vette át.

A Londoni színek című, a sorozatból készült 16 perces összeállítás különdíjat kapott az oroszországi Lipeckben októberben rendezett IX. International Ficts Fesztiválon is, az indoklás szerint az olimpiai eszme ötletes megvalósításáért. Ezt az epizódot Zentai Nóra, Nagy András, Varga András, Szirti Anina, Németh Gábor Péter és Marjai András jegyzi.

Az MTVA gyártásában készült Londoni színek portrésorozat Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívóról készült része a Legjobb sportoló kategóriában versenyez a Golden Rings Awards – London 2012 fesztiválon, amelyet az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szervez. A díjátadót november 29-én tartják Lausanne-ban.

Videó – a győztes film Berki Krisztiánról:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik