Sport

ETO FC: Magabiztos győzelem az MTK ellen

A listavezető Győr 3-1-re győzött az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombat esti mérkőzésén.

Az MTK ebben az idényben először kapott ki hazai pályán, míg a Győr immár 13 bajnoki találkozó óta veretlen.  A jó iramú mérkőzésen a Győr lépett fel támadólag és nagy fölénye gólokban is megnyilvánult, így magabiztos előnnyel vonulhatott a szünetre.

A fővárosiak ellen Varga szerezte meg a vezető gólt, majd még az első félidőben Trajkovic növelte az előnyt. A második játékrészben két bombagól is esett, előbb Völgyi, majd a hazaiak részéről Balajti lőtt védhetetlenül a hálóba, így alakult ki a 3-1-es végeredmény.

Az ETO-nak a magyar bajnokságban az MTK ellen a legrosszabb az idegenbeli mérlege, a legutóbbi 60 évben mindössze 3 mérkőzést sikerült megnyerni, most azonban ismét az ETO drukkerek örülhettek a lefújás pillanatában.

 

Elégedett a csapat teljesítményével és helyezésével a Győri ETO FC valamennyi munkatársa, így Tarsoly Csaba elnök és Klement Tibor ügyvezető igazgató is. A két klubvezető nyilatkozatát az eto.hu szemlézi a mai Kisalföldből.

Tarsoly Csaba: “… Persze nagyon örülök a csapat eddigi szereplésének, de mennünk kell tovább, mert a bajnokságban, a Magyar és a Liga Kupában is nehéz mérkőzések várnak ránk még az idén….  jól akarunk szerepelni a két kupában, hogy ezek birtokában menjünk a téli pihenőre.

Klement Tibor: “A nyári igazolások során olyan kreatív labdarúgók kerültek ide, akik a támadójátékot nagyban tudták segíteni…. Pintér Attila aprólékos szakmai felkészítése jelentősen segítette a játékosokat abban, hogy a pályán sikeresek legyenek.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik