Sport

Lendületben maradt a Clippers

Chris Paul (chris paul, )
Chris Paul (chris paul, )

A Los Angeles Clippers kosárlabdacsapata nyerni tudott a Portland TrailBlazers vendégeként az NBA legutóbbi játéknapján.

Ha számításba vesszük azt, hogy a Clippers a legutóbbi 32 mérkőzéséből mindössze hetet tudott le sikerrel a Rose Gardenben, úgy kijelenthető, hogy a gárda nem nyerni jár Portlandbe. A San Antonio Spurs legyőzése utáni lendületben azonban a Los Angeles-i együttes ezúttal is előnybe került már a félidőre.

A negyedik negyedben a Portland meg tudta közelíteni ellenfelét, 86-82-től azonban kilőtt a Clippers, amely végül 103-90-re nyert. A kezdőből DeAndre Jordan és Chris Paul is 21 pontot dobott, ám a mezőny legeredményesebb játékosa a padról érkezett, Jamal Crawford 25-öt hintett a Los Angeles-i oldalon.

Fordulatos mérkőzést játszott egymással az Oklahoma City Thunder és a Chicago Bulls. Kilencszer is változott a vezető együttes kiléte, a harmadik negyed után pedig már-már úgy tűnt, hogy a Bulls lesz a győztes. Ehhez képest a Thunder felzárkózott a záró etapban, majd az OKC 89-87-es vezetésénél Luol Deng elveszítette a labdát, Kevin Durant a túloldalon egy tempóval bosszulta meg mindezt, a Chicago pedig már nem tudott visszajönni a meccsbe, 97-91-re nyert az Oklahoma City.

Eredmények – NBA-alapszakasz
Chicago Bulls – Oklahoma City Thunder 91-97
Portland TrailBlazer – Los Angeles Clippers 90-103

Ajánlott videó

Olvasói sztorik