Sport

Harmadjára is a világ legjobbja

A patinás brit fogadóiroda, a bet365 rekordot döntve, zsinórban harmadszor is azeGaming Review listájának élén végzett..

Rekordot jelentő harmadik alkalommal végzett az eGaming Review Power 50-es listájának élén a bet365. Az internetes fogadóiroda zsinórban harmadszor zsebelte be a rangos elismerést, azaz a legerősebb operátor lett a kategóriában.

Egy részletes értékelési folyamat után állapította meg az eGaming Review, hogy a bet365 a legerősebb kategóriájában. Az online fogadóiroda a számadatok tanúsága szerint minden téren javult az elmúlt évhez képest, különösen az élő fogadásokban és a mobilfogadásokban mutatkozott óriási előrelépés.

A bet365-nél idén már több mint 50 különböző sportágban lehet fogadásokat kötni, a sportesemények száma pedig meghaladja a 120 ezret. A fogadóiroda 2012 első felében 44,9 százalékos növekedést könyvelhetett el az azt megelőző fél évhez képest, ami pénzben kifejezve 205 millió fontot jelent.

A legutóbbi gazdasági évben, mely 2012 márciusában zárult, a bet365 fogadási bevétele magasan kiemelkedett konkurensei közül a maga közel 345 millió fontjával. De mitől ilyen sikeres a bet365?

A cég új funkciókkal bővítette repertoárját (Multi-View, Match Live), 50 százalékkal több élő közvetítés érhető el a honlapon. Ráadásul a bet365 – az Apple App Store-on keresztül – már iPhone-on és iPaden is elérhető az Egyesült Királyságban és több más országban, ami óriási előrelépést jelent.

A Power 50 listán a Bet365 mögött ismét a Willam Hill Online végzett a második helyen, a Paddy Power a harmadik lett, míg a bwin.party a negyedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik