Sport

Hozta a kötelezőt a Szeged és a Honvéd

Pécsi góllal indult a szombat délutáni bajnoki, ehhez képest az első negyedet 5-1-re nyerte meg a Szeged. Ez a biztos előny talán egy kissé bealtatta a vendégeket, a második negyedben így feljött két találatra a PVSK, de Younger révén háromgólos előnyből várhatta a folytatást a Beton.

A harmadik felvonásban három-három találat esett mind a két oldalon, majd a záró etapban tovább faragott hátrányán a hazai együttes, ám egyenlítenie már nem sikerült, így a Szeged, ha a vártnál kisebb arányban is, de hozni tudta a kötelezőt, 13-11-re nyertek Vincze Balázs fiai. Molnár Tamás négy góllal a mezőny legeredményesebb játékosa volt.

Szerdán a Honvéd nagy meglepetésre simán kikapott a Juniorválogatottól, így szombaton a másodikszámú Egri csapat ellen szerettek volna javítani a fővárosiak. A Kőér utcában igen sima első félidőt hozott le a Honvéd, amely a nagyszünetben már 6-0-ra vezetett. A második félidőt ugyan az Eger nyerte, de csak minimális különbséggel, a vége így magabiztos 8-3-as hazai győzelem lett. Fülöp Bence és Steinmetz Baranabás három-három gólt dobott.

Eredmények – férfivízilabda ob I., 5. forduló
Groupama-Honvéd – EKF-EgerFood-Imola 8-3 (3-0, 3-0, 1-2, 1-1)
A legjobb góldobók: Fülöp, Steinmetz B. 3-3, illetve Keresztes F. 2

PVSK-Fűszért – A-HID Szeged VE 11-13 (1-5, 3-2, 3-3, 4-3)
A legjobb góldobók: Monostori, Kistamás 3-3, illetve Molnár Tamás 4

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik