Sport

Tóth Redmond 6 milliót hozott haza Barcelonából

Az ötödik helyet szerezte meg Tóth Redmond a WPT National Barcelona főversenyén, a magyar zsugás 22180 eurót, kicsivel több mint 6 millió forintot nyert.

Kedden rendezték a döntőt a World Poker Tour National Barcelona main eventjén, Tóth Redmond révén egy magyar játékos is ott lehetett a fináléban. A hatodik helyről kezdő zsugás végül egy pozíciót tudott javítani, így az ötödik helyért 22180 eurót, átszámolva 6 millió forintot kapott – közli a töretlen ütemben fejlődő magyar pókerportál.

A harmadik, egyben utolsó játéknaphoz érkezett a WPT National Barcelona 1 650 eurós főversenye. A nyolcfős finálé egyetlen magyar résztvevője Tóth Redmond volt, aki holtversenyben a hatodik legtöbb zsetonnal rendelkezett.

A meglehetősen turbó vakstruktúrájú versenyen Tóthnak hamar akcióba kellett lendülnie, ha meg akarta szerezni a győzelmet. Sajnos már rögtön a döntő legelején egy jobb lapba futott, kilences párral került allin, ellenfelénél bubipár volt, azonban az asztalra érkező újabb kilences akkor még megmentette Tóthot, aki ezzel egészen a második helyig jött fel.

Nem sokkal később azonban a chipleader Sergio Aídóval akadt össze, a magyar fiú tízespárral nézett bele a spanyol ászaiba, és a közös lapokon nem érkezett újabb csodakártya, így végül az ötödik hellyel kellett beérnie.

Tóth kiejtése után Aídót már nem lehetett megállítani, aki a győzelmet is megszerezte, ami 88 500 eurót hozott neki a konyhára. A barcelonai kiruccanás Tóthnak 22 180 eurót, átszámolva 6.2 millió forintot eredményezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik