Sport

Janics fogta a cókmókját és elköltözött

janics natasa (janics natasa, )
janics natasa (janics natasa, )

Kedden Szerbiába költözött Janics Natasa - közölte a Nemzeti Sport. Az olimpiai bajnok kajakos mindent összepakolt, és férjével Újvidék felé vette az irány.

Tegnap délelőtt a Janics család a szerb szövetség hajószállítójára erősítette a hajókat és egyéb szükséges eszközöket, és hazaköltöztek Szerbiába. A Nemzeti Sport információi szerint a szerb válogatott, Benedek Dalmával kiegészülve a belgrádi Ada Ciganlija-tó vizén kezdi el az alapozó edzőtábort.

Janics kislánya, Milana a dadával együtt egy hét múlva csatlakozik a családhoz. A Nemzeti Sport szerint vagy Belgrádban, vagy Újvidéken telepednek le. A magyarországi ingatlanok és egyéb eladható tulajdonok értékesítése a menedzser, Csonka Gábor feladata lesz.

A lap szerint “szinte biztosra vehető”, hogy életbe lép a tegnapi írásunkban említett második lehetséges megoldás, azaz Janics férjét, a bolgár Andrian Douchevet honosítják. Így a kettős állampolgárságra szert tevő bolgár-szerb férje révén a magyar szövetség engedélye nélkül akár már jövőre szerb színekben szerepelhet majd a világversenyeken Natasa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik