Sport

Óvott a Fradi

vízilabda (vízilabda, )
vízilabda (vízilabda, )

A ferencvárosi férfi-vízilabdacsapat 12-11-re kikapott a Szentestől, azonban a zöld-fehérek szerint bírói műhiba történt.

A hétvégén rendezték a Szentes-FTC bajnokit, amelyen a hazaiak végül 12-11-re nyertek, a vendégek ugyanakkor már akkor jelezték, megóvják majd a meccs végeredményét. Ez a szövetségi honlap szerint be is következett.

Az indoklás szerint azért, mert 10 másodperccel a találkozó vége előtt, amikor büntetőhöz jutott a Fradi, akkor szentesi oldalról Tóth Zoltán kirúgta a labdát Deutsch kezéből, amiért kiállítást kapott. Igen ám, csakhogy ilyenkor cserés kiállítást szoktak alkalmazni, ám a fővárosiak egyenlítő találata után a Szentes is büntetőhöz jutott, ezt pedig az idő közben visszatérő Tóth értékesítette, megnyerve ezzel csapatának a mérkőzést.

A Ferencváros vízilabda-szakosztálya szerint az említett pólós jogosulatlanul szerepelt a találkozó végén, így játékvezetői műhiba miatt megóvta az összecsapást. A fradi.hu cikke szerint az ellenőr és a játékvezető is elismerte a bakit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik