Sport

Nem bírt a Halas az FTC-vel

Az FTC-Rail Cargo Hungária kedden magabiztos játékkal verte 37-26-ra a Kiskunhalast a női kézilabda NB I. 8. fordulójának előrehozott mérkőzésén.

A Kiskunhalas együttese remekül kezdett az idényben, hét mérkőzésen ugyanis négyszer nyert, egyszer ikszelt és csak kétszer kapott ki a gárda. Kedden, a hétvégi fordulóból előrehozott mérkőzésen azonban a Ferencváros várt a halasi lányokra, a két csapat örökmérlege pedig erősen a zöld-fehérek felé billent a találkozó előtt: 25 ferencvárosi siker mellett csak egyszer nyert a Kiskunhalas.

Harminc perc után könyvelhettük el, hogy nagy valószínűséggel nem most lesz meg a Kiskunhalas első győzelme a fővárosban a Fradi ellen, ugyanis már ekkor megnyugtató, ötgólos előnyben volt az FTC. A második félidőben aztán tovább nőtt a két csapat közti különbség, Elek Gábor csapata végül tizenegy találattal bizonyult jobbnak ellenfelénél.

A Ferencváros így magabiztos játékkal javította ki a dunaújvárosi botlást és ideiglenesen a tabella élére ugrott. Az FTC egyszersmind sikeresen hangolt a hétvégi, svédországi vendégjátékéra, ugyanis a Sävehofhoz látogatnak a Bajnokok Ligájában menetelő magyar lányok.

Eredmény – női kézilabda NB I., 8. forduló
FTC-Rail Cargo Hungária – Kiskunhalas 37-26 (18-13)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik