Sport

Horror: döbbenetes sérülés a pályán

marcus lattimore (marcus lattimore)
marcus lattimore (marcus lattimore)

Marcus Lattimore, a South Carolina egyetem futója hihetetlenül szerencsés: egy borzasztó ütközést követően nem tört szét a térde, csak elmozdult a helyéről.

Az egyetemi amerikaifutball-liga (NCAA) vasárnapi összecsapásán a South Carolina és a Tennessee találkozott egymással. Azonban a hazaiak kiváló running backje (futója), aki 2010-es bemutatkozása óta 1197 yardot termelt csapatának 249 kísérletből, és 17 touchdownt (hatpontos találat) szerzett, nem így képzelte el a hétvégi mérkőzést.

Ugyanis az első félidő végéhez közeledve megkapta a labdát, majd megindult a védőfal felé. A társak és az ellenfél játékosai azonban összezártak, és a földre vitték, de olyan szerencsétlen mozdulattal, hogy Lattimore térde kifordult a helyéről.

A helyszínen sokkal súlyosabbnak gondolták az esetet, hiszen arra gyanakodtak, hogy minden túlzás nélkül széttört a térde a futónak, vagyis ez volt pályafutása utolsó futballmeccse.

A vizsgálatok azonban kiderítették, korántsem így van. Hosszú lábadozás áll ugyan a játékos előtt, de több mint valószínű, hogy még idén visszatérhet a pályára.

Videó – elég egyszer megnézni ezt a sérülést:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik