Sport

Purak Zoltán győzelmével ért véget a Tropicana Póker Kupa

póker (kártya, )
póker (kártya, )

Az előzetes tervekkel ellentétben a bajnoki címig folyt a küzdelem a 100 ezer forintos Tropicana Póker Kupa elődöntő napján, melynek a végén Purak Zoltán örülhetett a győzelemnek.

Az elődöntőből végül döntővé avanzsált második játéknapon eldőlt a bajnoki cím sorsa az őszi Tropicana Póker Kupán, a trófeát Purak Zoltán emelhette a magasba – írja a Poker.hu.

37 játékossal folytatódott a Tropicana Casino őszi versenysorozatának 100 ezer forintos versenye. A tervek szerint a döntő asztal kialakulásáig játszottak volna, a szervezők azonban felvetették annak a lehetőségét, hogy végigjátsszák a tornát már a második napon.

A játékosok ebbe beleegyeztek, így öt óra játékot követően kialakult a fizetősök 15 fős névsora, így már csak az volt a kérdés, hogy ki milyen arányban részesül a nyereményalapból.

A döntő asztal végül az online rendkívül sikeres Czuczor Márton vezetésével alakult ki, az ismertebb játékosok közül ott lehetett még a fináléban az olasz–magyar Daniele Scatragli, Markovits Ádám és Purak Zoltán is.

Többnyire róluk is szólt a végjáték, a többiek nem igazán tudtak beleszólni a csata sorsába. Scatragli végül az ötödik lett 632 ezer forintért, Czuczor a negyedik 1057 000 forintot nyerve, míg a bajnoki cím sorsa Purak és Markovits között dőlhetett el.

Az előny Puraknál volt, aki rögtön az első párbajos partiban élt is vele. Az 5-8-2-4 turnnél mentek allin, Purak A-9 lapokkal játszott, Markovits 4-3-al, és mivel a river egy kilences lett, így Purak bezsebelhette a 3 280 ezer forintot érő bajnoki címet, Markovits pedig 2 187 ezer forintot vehetett fel a kasszánál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik