Sport

Lukács Dániel a 100 ezres Tropi Kupa 1/C nap győztese

Véget értek a selejtezők a 100 ezer forint nevezési díjú Tropicana Póker Kupán, az 1/C napon Lukács Dániel gyűjtötte a legtöbb zsetont.

A harmadik, egyben utolsó selejtező napot rendezték a Tropicana Póker Kupán, az 1/C jelet viselő napon Lukács Dániel csomagolhatta el a legtöbb zsetont – írja a Poker.hu.

Összesen 46 játékos gyűlt össze a budapesti Tropicana Casino pókerasztalainál az 1/C napon. Neves zsugásokból ismét csak nem volt hiány, Kármán Antonio, Adamovics Zsolt, a Jerney házaspár, Kármán Márió, Suller Gergely, Tóth „Totya” László, Tóth „szusza84” János, Zsuffa „heavenwalker” Miklós, Szamosi „Argentína” Gábor, Fehér Zsolt és Kamarás Péter is ezen a napon ült asztalokhoz.

A játék csendes mederben folydogált, leginkább nem is a pókerről, hanem a két igazi szórakoztató művész, Móger Gyuri és Koszta Miki magánprodukciójáról szólt.

A két nagydumás játékos tovább is jutott az elődöntőbe, bár nem kettejük közül került ki a nap chipleadere, azt a pozíciót ugyanis Lukács Dániel szerezte meg.

Összesen 14-en mentek tovább végül, az 1/A nap 14, valamint az 1/B 9 továbbjutójával együtt így 37-en vághatnak neki a fináléig vezető útnak.

A teljes statisztika kedvéért megemlítjük, hogy 135 befizető volt a versenyre, akik több mint tizenkét millió forintos nyereményalapot hoztak létre. 15 főt díjaznak, a bajnoki cím 3 280 000 forintot ér majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik