Sport

Birizdó István a Tropi Kupa 1/B nap chipleadere

póker (kártya, )
póker (kártya, )

A 100 ezer forint nevezési díjú Tropicana Póker Kupa 1/B napján a fiatal Birizdó István kaparintotta meg a chipleader pozíciót.

Már az 1/B játéknapon van túl a 90+10 ezer forint nevezési díjú Tropicana Póker Kupa mezőnye, melyen a fantasztikusan jól játszó ifjú titán, Birizdó István gyűjtötte a legtöbb zsetont – közli Magyarország vezető pókeres portálja.

41 játékos lépett porondra a Tropicana Casino őszi, 100 ezer forintos versenyének 1/B selejtező napján. A mezőnyben rengeteg ismert profi tűnt fel, többek közt Tóth „Totya” László, Daniele Scatragli, Mikulás István, Ruttkai József, Hámori István, Pintér Márk, Kovács „and217” András, Czuczor „noirduck” Márton, Németh „probirs” András és Schuhovsky Romulus is asztalokhoz ült.

A rendkívül erős mezőny ritkán látható, nívós játékot mutatott be, különösen a fiatal magyar pókeres generáció ifjú titánja, Birizdó István játéka volt szemet gyönyörködtető.

Bátor megoldásai, remek megérzései, és nem mellesleg jó lapjárása is segítette, hogy a lejátszott tíz vakszint után messze előtte gyűlt össze a legtöbb zseton.

148 700 chipjével többet szedett össze, mint a rangsorban mögötte következő három játékos. A végül továbbjutó kilenc játékos között még ott találjuk Németh Andrást és Czuczor Mártont is, akik szintén kvalifikálták magukat a pénteki elődöntőbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik