Sport

Nyeretlenül zárta európai kitérőjét a Miskolc

Harmadik mérkőzésükön is kikaptak a Miskolci Jegesmedvék a Kontinentális Kupa finnországi tornáján, így nyeretlenül zártak.

A MOL Liga előző kiírásának ezüstérmese a kazah Atirau ellen léptek jégre a zárómeccsen, és mondhatni helyálltak, hiszen osztálykülönbség van a két nemzet jégkorongja között.

A borsodi alakulat az első harmadban egész jól tartotta magát, hiszen csak egygólt kapott, majd a második sajnos hármat, így látva az előző meccseket, sejthető volt, ez a meccs elúszott a Miskolc számára.

És ez így is lett, az utolsó etapot 0-0-ra hozták a sárga-feketét, de előnyük tudatában a kazahok is visszavettek az iramból, így a vége 4-0 lett, vagyis a magyar csapat három vereséggel zárta a sorozatot.

Korábban Liepaja 7-4-re verte a Jegesmedvéket, a Vaasa pedig 11-1-re.

“Először is gratulálok a Beibarys Aturau csapatának és edzőjének a torna megnyeréséhez. A mi csapatunk a mai mérkőzésen is megpróbálta kihozni magából a maximumot, kár, hogy nem tudtunk gólt lőni. A torna összességében nagyon hasznos volt számunkra, olyan szinten, sebességgel kellett játszanunk, amilyenhez a játékosaink egyáltalán nem voltak hozzászokva. Az első mérkőzés után sikerült felvennünk a szükséges fordulatszámot, a csapat hozzáállása kitűnő volt, és végül megtaláltuk a helyes utat. Mi tanulni jöttünk ide, és úgy érzem nagyon hasznos tapasztalatokat szereztünk. Most visszamegyünk Magyarországra, és minden erőnkkel a MOL Ligára összpontosítunk.” – mondta Tim Kehler, a miskolciak vezetőedzője a klub honlapjának a meccs után.

Eredmény- Kontinentális Kupa, 3. forduló
Atirau (kazah)-Miskolci Jegesmedvék 4-0 (1-0, 3-0, 0-0)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik