Sport

A finálé előtt búcsúztak a magyarok Bécsben

póker (kártya, )
póker (kártya, )

Mind a négy még versenyben lévő magyarunk távozni kényszerült a Concord Million II főversenyéről, így már biztosan nem hazánk egyik zsugása nyeri meg a 250 ezer eurós fődíjat.

Sajnos a végállomást jelentette a Concord Million II második napja a magyar játékosoknak, Darányi Tamás, Felsen Gábor, Solymosi Szabolcs és Varga Zsolt sem jutott fináléba a bécsi Concord Card Casinoban, említi Magyarország vezető pókeroldala.

A mindössze fél év alatt rengeteg elismerést kivívó Concord Million sorozat a második állomásához érkezett. A májusi első verseny hatalmas sikert aratott, Polonyi Tibor révén sikerült is egy tízedik helyezést elcsípni.

A második Concord Millionon ismét esély nyílt arra, hogy magyar játékost is láthassunk a döntő asztalon, ugyanis a Darányi Tamás vezette magyar kvartett, bár nem túl acélos zsetonkupaccal, de versenyben volt még a 91 fős mezőnyben.

Sajnos azonban nem úgy sültek el a dolgok, ahogy mi szerettük volna, Felsen Gábor 82. helye 1700 eurót, míg Solymosi Szabolcs 66. és Varga Zsolt 54. helye 2 000 eurót ért.

A legtovább Darányi jutott, azonban ő sem sokkal, az 51. hely jelentette számára a végállomást, ami ugyancsak kétezer eurót hozott neki a konyhára.

A mezőny mindössze 16 fősre csökkent, Sinisa Teodorovic ugrott az élre, de jó pozícióból várhatja a döntőt a német PokerStars Team Pro, Jan Heitmann is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik