Sport

Négy magyar zsugás a 250 ezer eurós fődíjért Bécsben

póker (kártya, )
póker (kártya, )

A tizenkét fős magyar küldöttség négy zsugásra csökkent a Concord Million II. főversenyén, ők mind a 250 ezer eurós fődíjért harcolhatnak tovább.

Megkezdődött a háromnapos döntő az 550 eurós Concord Millionon, a 200 fős mezőnyben tizenkét magyar zsugás szállt harcba a 250 ezer eurót érő első helyért, számuk megharmadolódott, négyen folytathatják a második napon, amikor is már a fináléba jutás lesz a cél – írja a Poker.hu.

Ausztria, és azon belül is a CCC kaszinók legnagyobb pókerversenyét rendezik október közepén, a kétezer nevező és az egymillió eurós összdíjazás természetesen csábítóan hatott a magyar játékosokra is, akik valósággal bevették az osztrák kaszinókat.

Végül tizenketten verekedték be magukat a döntőbe, ami 200 főnél alakult ki, Bajka Máté, Gombos Attila, Szabó Ádám, Bihary Árpád, Furár György, Kovács József, Szabó Renátó, Csákányi Viktor, Felsen Gábor, Darányi Tamás, Varga Zsolt és Solymosi Szabolcs alkották a tucatnyi magyar játékost.

A döntő első napjának végére 91 fősre fogyott a mezőny, amit már csak négy magyar zsugás élt meg, közülük is Darányi gyűjtötte a legtöbb zsetont, 395 ezerrel azonban ő is az átlagstack alatt foglalhat helyet.

Továbbjutott még Varga, Felsen és Solymosi is, az élen pedig a német Raschke Tillmann zárt. Mögötte nem sokkal lemaradva követi a szintén német Jan Heitmann, aki a mezőny legismertebb játékosa, a Team PokerStars tagságból kifolyólag.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik