Sport

Az új edző büszke a fehérvári fiúkra

Jan Neliba (jan neliba, sapa fehervar av19, )
Jan Neliba (jan neliba, sapa fehervar av19, )

Jan Neliba, a Sapa Fehérvár AV19 debütáló vezetőedzője a játékosokat és a szurkolótábort is dicsérte a pénteki győzelem után.

Amint arról pénteken írtunk, a Sapa Fehérvár AV19 hokicsapata kétgólos hátrányból felállva, büntetőlövésekkel győzte le a Klagenfurtot az osztrák bázisú jégkorongligában. Ez volt Jan Neliba első mérkőzése a székesfehérvári kispadon és rendkívül pozitív hangot ütött meg a találkozót követő sajtótájékoztatón, de a hiányosságokra is felhívta azért a figyelmet.

„Fantasztikusak voltak a szurkolók, örülök, hogy ilyen inspiráló közegben dolgozhatok. A Klagenfurt egy nagyon erős csapat, az elején többet is korcsolyáztak, de a csapat tartását jelzi, hogy tartottuk velük a lépést és sikerült a végén egyenlíteni. Nagyon büszke vagyok a fiúkra. Ugyanakkor a védekező játékunkon változtatnunk kell. A hátvédeinknek előre és hátrafele is magabiztosabban kell játszaniuk. A támadásainkon is lesz még mit csiszolni. Szeretném, ha sokkal egyszerűbben játszanánk és jóval többet lőnénk kapura.”

Legközelebb kedden lép jégre a magyar együttes, a Sapa a bivalyerős Medvescak Zagreb otthonában vendégeskedik majd október 23-án, kedden. A gárda a nyolcadik helyről várja a folytatást, a Medvescak pedig a harmadikról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik