Sport

A Pókember szervezte az illegális játékokat Hollywoodban

póker (kártya, )
póker (kártya, )

Tobey Maguire áll a hollywoodi illegális pókerpartik mögött. Olyan sztárokat vont be, mint Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Matt Damon, Megan Fox, sőt ott járt Steve Jobs is.

Újabb nagy nevek merültek fel a Tobey Maguireszervezte félillegális hollywoodi pókerpartik résztvevői között.

Azt már korábban tudtuk, hogy Matt Damon és Ben Afflack is rendszeres látogatói voltak, most viszont fény derült arra is, hogy a nemrégiben elhunyt Apple-vezér, Steve Jobs és a szexi színésznő, Megan Fox is benéztek néha zsugázni egyet – írja a Poker.hu.

Már kezdett lecsillapodni a korábbi Pókerember-filmek főszerepét alakító Tobey Maguire körül a botrány, de egy hollywoodi riportert nem hagyta nyugodni az eset, és még jobban beleásta magát a Maguire által szervezett illegális pókerpartikba.

Egy éve borult ki az a bili, aminek Maguire mellett a Ruderman Capital Partners kockázati tőkealap-igazgatója, Bradley Ruderman volt a fő résztvevője. Mindketten nyakig sárosak voltak, azonban míg Ruderman több mint 5 millió dollárt bukott, addig Maguire meglehetősen könnyedén jött ki a botrányból.

A legújabb feltáró riport szerint Maguire volt a fő szervezője azoknek az estéknek, amelyeket Los Angeles legelegánsabb szállodáiban rendeztek, és a minimum beszálló 200 ezer dollárra rúgott.

Ezt természetesen nevetve kifizették a hollywoodi blockbuster filmeken több millió dollárt kereső filmsztárok, így a tétet Maguire kénye-kedve szerint emelhette, legtöbbször 1000-2000 dolláros alapon játszottak, ami a Las Vegas-i kaszinókban is ritka nagy tétnek számít manapság.

A tényfeltáró riport többek közt megírta, hogy még Steve Jobs is feltűnt néha ezeken a partikon, valamint részt vett rajtuk Leonadro DiCaprio, Megan Fox, Rick Solomon és Nick Cassavetes is.

Sőt, az is kiderült, hogy a legtöbbet a WSOP-t is megjárt Maguire kaszálta, akinek pókertudása ezek szerint minden bizonnyal messze túlszárnyalta ellenfeleiét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik