Sport

A Steelers is átruccan Európába

A Pittsburgh Steelers lesz a Minnesota Vikings ellenfele Londonban a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) következő szezonjában.

A liga kedden jelentette be, hogy a találkozóra 2013. szeptember 29-én kerül sor a Wembley Stadionban. Négy héttel később, 2013. október 27-én az ötszörös bajnok San Francisco 49ers csap össze a Jacksonville Jaguars együttesével a brit fővárosban. Ez lesz az első idény, amikor két NFL-meccs is lesz Londonban.

Először 2007-ben rendeztek NFL alapszakasz-mérkőzést a Wembleyben, ahol azóta minden évben egy találkozót játszottak. Ebben az évadban, október 28-án a St. Louis Rams ás a New England Patriots meccsel a híres arénában.

Beyoncé szórakoztat minket a Super Bowlon

Az AP amerikai hírügynökség egy magát megnevezni nem kívánó személyre hivatkozva közölte, hogy Beyoncé lesz a félidei show fellépője a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) döntőjén, a Super Bowlon. A bennfentes azt is elárulta, hogy a hivatalos bejelentés szerdán lesz.

A 31 éves, 16 Grammy-díjjal kitüntetett énekes nem először szerepel majd a Super Bowlon, ugyanis a 2004-es finálén, amelyet éppen szülővárosában, Houstonban rendeztek, ő énekelte el a találkozó előtt az Egyesült Államok himnuszát.

A mostani szezon döntőjét február 3-án rendezik New Orleansban.

Ajánlott videó