Sport

Kamarás Péter döntőbe jutott Bécsben

Kialakult a WPT National Bécs főversenyének fináléja, egyetlen magyar játékosként Kamarás Péter jutott döntőbe.

A második játéknapot rendezték a WPT National Bécs 1100 eurós főversenyén, a cél a döntő asztalra jutás és a pénzbeérés volt. Az előbbi csak Kamarás Péternek sikerült, az utóbbit öt magyar zsugás vette sikerrel – írja a Poker.hu.

76 fő térhetett vissza a World Poker Tour National Series Vienna főversenyének második napjára. A mezőnyben még 15 magyar zsugás lehetett ott, többségük egész jó zseton-stacket birtokolt, így mindenképpen bizakodásra adott okot a folytatás.

Sajnos azonban nem sok jó történt Bécsben magyar szempontból, a fizetős helyek előtt esett ki Bézsenyi László, Hegedűs Emil, Benle Zoltán, Tahin Péter, Polner Attila, Zsuffa „Heavenwalker” Miklós, Szécsi Norbert, László Norbert, Görcs Balázs és Koncz Attila is.

Mindössze a magyarok harmada jutott pénzbe, Purak Zoltán 33. hely (1870 euró), Kapitány Zoltán 30. hely (1870 euró), Gedei Tibor 16. hely (3100 euró) és Kármán Antonio 9. hely (6070 euró).

Kármán egyébként a hivatalos nyolcfős fináléról maradt le éppen, a 6-7-8 flopon ment allin K-8-al, ellenfele két hatossal megadott, és hiába jött turnre egy király, a river hetessel full house-t alakított ki Kármán ellenfele.

A döntőbe jutott viszont Kamarás Péter, aki magabiztosan játszott a nap folyamán, végül a hatodik helyről kezdheti meg a finálét 365 ezer zsetonnal, és szállhat harcba a 60 600 eurót érő első hely megszerzéséért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik