Sport

Elképesztő feltámadás

Peyton Manning (peyton manning, denver broncos, )
Peyton Manning (peyton manning, denver broncos, )

Az NFL hatodik játékhetének hétfő esti rangadóján a Denver Broncos 24 pontos hátrányt ledolgozva nyert a Chargers otthonában.

A San Diego Chargers kezdte az AFC Nyugati főcsoportjának rangadóját. A Denver Broncos védelme, kezdetben parádés teljesítményt nyújtott, aztán valami nagyon elszakad, mert az első negyedet 10-0-ra, majd a másodikat 14-0-ra behúzta a hazai csapat, így 24 pontos előnnyel mehetett pihenni a Rivers által irányított alakulat.

A Denver kezdte a második játékrészt. A vendég együttes varázsütésre magára talált és rögtön az első támadásából touchdown-t ért el. Peyton Manning egy 29 yardos hatpontos passzt adott Demaryius Thomasnak. A TD megadta a kellő löketet, mert innen kezdve megállíthatatlan volt a Denver. Később Rivers veszített labdát, amelyet Tony Carter kapott a hóna alá. A cornerback 65 yardos fumble visszahordás után ünnepelhetett touchdown-t, így a Broncos a negyed végére felzárkózott 24-14-re.

A hajrá már egyértelműen Manningéké volt, még háromszor mattolták a hazaiakat, így a negyedet 21-0-ra nyerve összességében 24-35-re győzött a Denver. Érdekesség, hogy Manning-nek ez volt a legnagyobb fordítása az NFL-ben, és mindemellett remek – 30/24, 309 passzolt yard, 3 Touchdown átadás, 1 Interception – mutatóval zárta a meccset!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik