Sport

Még hat magyar a WPT National Vienna második napján

Az 1/b játéknappal folytatódott a WPT National Series Vienna főversenye, ezúttal hat magyar zsugás jutott tovább, így tizenöt hazánkfia küzdhet meg a bajnoki címért.

Folytatódtak a selejtezők a WPT National Series bécsi főversenyén, az 1/b napról hat magyar játékos jutott tovább, a legtöbb zsetont közülük Bézsenyi László gyűjtötte – írja a Poker.hu.

113 kártyás ült asztalokhoz a World Poker Tour versenysorozat National Series bécsi 1100 eurós főversenyének 1/b napján. Ezzel eldőlt, hogy 283 játékos nevezett összesen a versenyre, így kialakult a 283 ezer eurós nyereményalap.

Az 1/b-re szintén rengeteg magyar zsugás kilátogatott, köztük Polner Attila, Benle Zoltán, Hegedűs Emil, Kovács Dorottya, Bézsenyi “Laci papa” László, Tahin Péter, Bagó Csaba, Purak Zoltán, Barabás Zoltán, Miklós Csaba, Drágár Péter és Újvári Balázs is megpróbálkoztak harcba szállni a győzelemért.

A nap végére ez a népes magyar mezőny mindössze hat főre fogyatkozott, továbbjutott Bézsenyi László, ő egyébként a legtöbb zsetont gyűjtötte a magyarok közül, valamint Hegedűs Emil, Benle Zoltán, Purak Zoltán, Tahin Péter és Polner Attila is.

Összesen 34-en mentek tovább, az 1/a napi fős mezőnyével együtt 76-an vághatnak neki a második napnak, ahol már a pénzbeérésért küzdhetnek meg a zsugások.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik