Sport

Magyar invázió a WPT National Series Bécs főversenyén

Teljességgel ellepték a magyar játékosok a WPT National Vienna főverseny mezőnyét, így nem csoda, hogy a chipleader pozíciót is magyar zsugás, Kamarás Péter szerezte meg.

Szombaton rajtolt el a World Poker Tour National Series Vienna főversenye, melyre soha nem látott mennyiségű magyar játékos látogatott ki, az első selejtező nap után a vezető pozíciót is egy magyar zsugás, mégpedig Kamarás Péter szerezte meg – írja a Poker.hu.

Összesen 170 játékos fizette be a WPT National Bécs 1100 eurós nevezési díját a főverseny 1/A napjára, a mezőnyben 30-nál is több magyar játékos tűnt fel, akik mind a második napra jutást célozták meg.

Az ismertebb honi kártyások közül asztalhoz ült Zsuffa “heavenwalker” Mikós, Gátai Gergely, Kamarás Péter, Stumpf “Royalize” András, Bézsenyi László, Fehér Zsolt, Kövecses Árpád, Vasvenszki “Vasika” Zsolt, Barabás Zoltán és Sajevics Péter is.

A továbbjutás végül kilenc hazai játékosnak jött össze, közülük Kamarás egészen a 42 továbbjutó élére küzdötte magát, 195 ezer zsetonnal hatalmas előnyt szerzett a második játéknapra.

Az előbb felsoroltak közül csak Zsuffa lehet csak ott a folytatásban, hozzá csatlakozik Kármán Antonio, Szécsi Norbert, László Norbert, Gedei Tibor, Görcs Balázs, Kapitány Zoltán és Koncz Attila is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik