Sport

Kemény meccs előtt a Szeged és a Veszprém

pick szeged (ingyenes, pick szeged, )
pick szeged (ingyenes, pick szeged, )

A férfi kézilabda Bajnokok ligája vasárnapi fordulójában a Pick német, az Veszprém spanyol ellenféllel szemben próbál meglepetést okozni.

Fantasztikus körülmények közepette nyerte meg előző Bajnokok Ligája-meccsét a Pick Szeged. A svájci Schaffhausent öldöklő csatában, az utolsó másodpercben szerzett kínai figurás góllal verte meg Skaliczki László csapata.

Most egy jóval nehezebb ellenfék, a Berlin vár a mieinkre. A németek az első meccsen négy góllal nyertek a Dinamo Minszk ellen, majd nagyon kikaptak Barcelonában, ezzel a csoport negyedik helyén állnak, épp a Pick mögött.

A berliniek vezetik a Bundesligát, tavaly a BL Final Fourba kerültek, bravúr lenne tehát a magyar siker.

Az MKB Veszprémnek ha lehet ezt mondani, még nehezebb dolga lesz, hiszen idegenben, az Atletico Madriddal találkozik a csapat (a korábbi Ciudad Reallal). Soha nem nyert még ott a Veszprém.

A spanyolok a Kiel ellen kikaptak, most nyernének, bár valamelyest változott a keretük a nyáron. Maradt az egykori veszprémi Lazarov, és ott játszik a veszprémi edző, Antonio Carlos Ortega által csak a világ legjobb beállósának nevezett Julien Aguinagalde is.

A veszprémiek bíznak Chema Rodriguezben, ő ugyanis játszott korábban a madridi csapatban.

Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, 3. forduló

D csoport:

Pick Szeged – Füchse Berlin – 16 óra (DigiSport)
Szeged, játékvezetők: Hansen, Pettersen (norvégok)

B csoport:

Atletico Madrid – MKB Veszprém – 18 óra (DigiSport)
Madrid, játékvezetők: Gubica, Milosevic (horvátok)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik